The offer is available only in a package with hotel accommodation
SOUPS
CREAM OF SAUERED CABBAGE,
fried saffron milk cap, panna cotta with Jerusalem artichoke
TOMATO CREAM,
guacamole, toast
MAIN COURSES
CHICKEN SUPPREME,
served with white onion puree, herb gnocci, lemon oil, radicchio and endive leaves
SOUS VIDE PORK TENDERLION,
mashroom sauce, pumpkin risotto, honey glazed roasted carrots with fennel
BUCATINI PASTA WITH PLUMS
bacon and rosemary, parmesan, spinach
PUMPKIN IN SUNFLOWER SEEDS,
falafel, beetroot mousse, dill olive oil
DESSERTS
CREME BRULEE, creme with crispy oatmeal cookies, raspberries
FRENCH BABA RUM in the form of warm mulled wine
CARAFE OF WATER INCLUDED
CENA: 120 pln per person
Rezrwacje przyjmowane są pod nuemrem +48 724 440 033; 663 115 566 lub adresem [email protected]
Wymagana jest wcześniejsza rezerwacja wszystkich usług. Promocje nie łączą się. Liczba miejsc ograniczona.