PRZYSTAWKA
Dla niej
Przegrzebki pod kruszonką
z migdałów, sos biały z kolendrą,
sałatka z gruszki i selera
naciowego w aromacie cytrusów
Dla niego
Roladka z kaczki z borowikami
i pistacjami podana na liściach
sałaty, marynowane śliwki,
vinegret z wasabi
ZUPA:
Bisque z homara, smażony makaron ryżowy, piana jabłkowa
DANIE GŁÓWNE:
Dla niej
Filet z halibuta, duszone
omułki z porem, oliwa
koperkowa, ziemniaki
rissollées
Dla niego:
Wellington z polędwicy z jelenia
z grzybami, puree kasztanowe,
brokuł bimi, karmelizowany żółty
burak i marchewkI
DESER:
Lody z palonego masła, puder z popcornu, słony karmel
Poczęstunek kieliszkiem wina - białego dla niej, czerwonego dla niego.
229 zł/osoba