Gęsina św. Marcina
MENU
PRZYSTAWKA
SZARPANE UDO Z GĘSI Z BOROWIKAMI/ MINI PANCAKES/ MUS Z PIECZONEJ DYNI Z GAŁKĄ MUSZKATAŁOWĄ I MASŁEM/ CHUTNEY Z GRUSZKI I ŚLIWEK/ CHIPS Z MARCHEWKI Z WĘDZONĄ PAPRYKĄ
CENA 49 ZŁ
ZUPA
KEUPNIK NA WYWARZE GĘSIM/ GĘSIE PIPKI Z WARZYWAMI
CENA 33 ZŁ
DANIE GŁÓWNE
STRUDEL Z GĘSINĄ/ SOS CALVADOS/ PUREE Z CZERWONEJ KAPUSTY/ CHIPS Z CZERWONEJ KAPUSTY
CENA 79 ZŁ
DESER
ROGAL ŚWIĘTOMARCIŃSKI Z CIASTA FILO Z BIAŁYM MAKIEM I GĘSINĄ
ŻELKA Z ŻURAWINY/ POLEWA Z BIAŁEJ CZEKOLADY Z PRAŻONYMI PESTKAMI DYNI
CENA 39 ZŁ
ZESTAW GĘSINA
PRZYSTAWKA, ZUPA, DANIE GŁÓWNE, DESER ORAZ KAWA LUB HERBATA
CENA 189 ZŁ
WINO ŚWIĘTOMARCIŃSKIE Z WINNICY TURNAU
BIAŁE WINO ŚWIĘTOMARCIŃSKIE ZE SZCZEPU PINOT NOIR, CZYLI BLANC DE NOIR
KIELISZEK 35 ZŁ
BUTELKA 159 ZŁ